Comedy Central speelt in op nieuwe televisiekijken

Comedy Central speelt in op nieuwe televisiekijken

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Comedy Central heeft een nieuw kanaal gelanceerd waarmee zij in spellen op het ‘nieuwe televisiekijken’, waarbij kijkers zelf bepalen wat ze op welk tijdstip kijken. Op de online portal Niet voor TV vind je 10 niet eerder vertoonde, splinternieuwe comedyseries, gemaakt voor web.

De Niet voor TV-shows zijn snel, kort, absurd, hilarisch en nemen geen blad voor de mond. In de 10 series zijn 300 SunnySide, Pixelheads, Pie Guys, Bro-Dependant, The Walsh Bros. Great and Secret Comedy Show, Six Guys One Car, Roustabout, New Timers, Nothing To Report en Biatches.

Pixelheads gaat over een groep kleurrijke en grofgebekte gamers. Sketch-artiesten als Rich Fulcher, Steve Agee, H. Michael Croner spreken de stemmen in van deze animatieserie Onder de hoede van de groep gamers worden personages uit de game Minecraft in Grand Theft Auto getransporteerd.

Pie Guys volgt de levens van drie bezorgers die werken bij een pizzeria in Los Angeles. Ondanks het feit dat ze alle drie een zeer verschillend type idioot zijn, delen ze genoeg overeenkomsten om van bizar avontuur in bizar avontuur te vallen, dat bol staat van drank, seks, drugs en, inderdaad, pizza.

Half sketch show, half candid camera en een derde helft klinklare onzin, dat is de comedyserie The Walsh Bros. Great and Secret Comedy Show. In deze serie worden Chris en David Walsh losgelaten in Los Angeles met als enige doel om mensen hun leven zo leuk en verwarrend mogelijk te maken.

In Nothing to Report volg je de dagelijkse avonturen van Chance en Moses, twee politieagenten die zich kunnen voegen bij de grootste en bekendste politie duo's - ware het niet dat ze liever in de stoelen van hun politiewagen zitten. Dat boeven vangen gebeurt wel, maar op hun eigen tijd.

De animatieserie Biatches gaat over de avonturen van Dan en Julia, twee vriendinnen zoveel mogelijk onheil loslaten op de levens van hun lerares, studiegenoten en ouders. De stemmen van de meisjes worden ingesproken door bedenkers Dana Min Goodman en Julia Wolov. Niet voor de poes.

[caption id="attachment_33723" align="aligncenter" width="574"] Onder meer Pixelheads zie je op Niet voor TV, de nieuwe online portal van Comedy Central.[/caption]

Lees meer over deze en de andere Niet voor TV-shows op de website van Comedy Central.