Comedy Central blikt terug op 2020 met roast
Bron: Comedy Central

Comedy Central blikt terug op 2020 met roast

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Tv-zender Comedy Central komt met een nieuwe roast. In deze nieuwe editie staat geen bekende Nederlander in de schijnwerper maar het hele jaar 2020.  In het jaar waarin alles anders was, waarin theaters meerdere malen werden gesloten, festivals werden geannuleerd en verjaardagsfeestjes niet door konden gaan, ging er ook een streep door deze jaarlijkse traditie.  

In de Comedy Central Roast: Kater van 2020 blikken vijf comedians uit Nederland en België met een kater terug op een gruweljaar waarin alles wat er mis kon gaan ook daadwerkelijk misging: lockdowns, geannuleerde evenementen, eenzame verjaardagsfeestjes, complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen en veel meer. De hilarische scènes worden afgewisseld met een filmisch gedraaide collectie van sketches met BN’ers in hun eigen woonkamers die op een inktzwarte en vlijmscherpe manier geconfronteerd worden met de kater van 2020.

De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België.