Marathon met Finding Nemo en Finding Dory

Marathon met Finding Nemo en Finding Dory

Geschreven door Daniël Schalk

Bioscoop Pathé komt op 25 en 27 juni met een marathon met Finding Nemo en Finding Dory. Na het grote succes van de Disney-film Finding Nemo uit 2003 komt Disney dit jaar met Finding Dory. De nieuwe animatiefilm is in Amerika al uit, maar beleeft in Nederland zijn première op 29 juni.

Echte Nederlandse Disney-fans kunnen Finding Dory nu al eerder zien, namelijk tijdens de marathon van bioscoop Pathé. Op zaterdag 25 juni (13:00 - 17:00 uur) en maandag 27 juni 2016 (19:45 - 22:43 uur) zijn in meerdere bioscopen in Nederland de twee animatiefilms achter elkaar te zien.

De marathon met Finding Nemo en Finding Dory is in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle te zien, dat zijn alle bioscopen van de grootste exploitant van Nederland.

Finding Dory gaat over de zoektocht naar de familie van Dory. De film speelt zich af voor de kust van Californië en ongeveer een jaar na de avonturen uit de film Finding Nemo. Veel bekende personages keren terug, zoals Nemo, de vader van Nemo, de ‘Tank Gang’ (aquarium vissen) en natuurlijk Dory.

Kaarten voor de marathon zijn verkrijgbaar bij Pathé.