Extra lange seizoensfinale Criminal Minds: Beyond Borders

Extra lange seizoensfinale Criminal Minds: Beyond Borders

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Vanavond zendt Veronica de twee laatste afleveringen van het eerste seizoen van Criminal Minds: Beyond Borders uit. Na vanavond, woensdag 15 juni, komt er een einde aan het eerste seizoen van de misdaadserie, dat op woensdag 23 maart begon op de woensdagavond van Veronica.

De laatste twee afleveringen van Criminal Minds: Beyond Borders zijn meteen achter elkaar te zien, waardoor het een twee uur durende finale-uitzending wordt. De spin-off van Criminal Minds met acteur Gary Sinise, bekend van CSI, begon in Nederland één week na de start in Amerika.

Sinise speelt in de serie een ervaren FBI-agent die samen met zijn team de grens overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland. De taak van De International Response Unit van Criminal Minds is om misdaad over de hele wereld te verslaan en de slachtoffers thuis te brengen.

In aflevering 12, genaamd El Toro Bravo, worden in Spanje de oren van een vermiste Amerikaan gevonden in een stierenstal. Het team gaat er direct naar toe en start een onderzoek tijdens het stierenvechten. Daarna, om 22:25 uur begint aflevering 12 met de naam Paper Orphans.

In Paper Orphans wordt plotseling de dochter uit een Amerikaans gezin dat in Haïti is voor adoptie ontvoerd. Het team reist naar het eiland om het vermiste meisje op te sporen. Ondertussen bereiden Jack Garrett (Gary Sinise) en Karen Garrett (Sherry Stringfield) hun dochter voor op de universiteit.

Bekijk hieronder een sneakpreview van de seizoensfinale van Beyond Border:

De finale van Criminal Minds: Beyond Borders begint 15 juni om 21:25 uur op Veronica.

Bekijk Criminal Minds: Beyond Borders op TVblik.nl