RTL4 met extra lange uitzending Jinek
Bron: William Rutten

RTL4 met extra lange uitzending Jinek

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Eva Jinek komt vanavond met een extra lange uitzending van haar talkshow Jinek. Dat heeft RTL laten weten. Vanwege de recente ontwikkelingen rond het Coronavirus, komt RTL de hele avond met extra lange nieuwsuitzendingen.

Vanavond bij Jinek, Bart Berden voorzitter van het Elisabeth TweeSteden-ziekenhuis in Tilburg en voorzitter van Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) in Brabant. Ook schuiven Menno van der Eerden en Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en hoofd van de Intensive Care in het Erasmus MC in Rotterdam. CEO van Ahold Wouter Kolk over Nederlanders die de laatste dagen massaal hamsteren in de supermarkten. 


RTL Boulevard begint vanmiddag om 17.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. Daarna nemen RTL Nieuws en Editie NL het over tot 19.30 uur, gevolgd door het half acht nieuws.

Goede Tijden, Slechte Tijden volgen om 20.00 uur en Kopen zonder kijken om 20.30 uur bij RTL4. Het programma Briljant! komt te vervallen. Tijdens GTST en Kopen Zonder Kijken komt RTL met een nieuwsflits. Om 21.25 uur start Eva Jinek die doorgaat tot 23.30 uur. 

Tussen 18.00 en 20.00 uur wordt een extra lange uitzending van het RTL Nieuws gemaakt, mede in verband met de televisietoespraak van premier Mark Rutte. 

Meer over het coronavirus lees je hier.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.