RTL4 opnieuw met extra lange uitzending van talkshow Jinek
Bron: William Rutten

RTL4 opnieuw met extra lange uitzending van talkshow Jinek

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Eva Jinek is deze hele week te zien om half tien met uitzondering van vrijdag. Jinek komt net als maandag met een extra lange uitzending vanwege het coronavirus. Dat heeft RTL zojuist laten weten. Vanwege het coronavirus gooien verschillende zenders hun programmering op de shop.

Naast een extra lange uitzending van Jinek, met nieuwsupdates komt RTL om 20.30 uur met de tweede aflevering van Topdokters. De aflevering van Goed voor Elkaar komt daarmee te vervallen, die wordt op een later moment ingehaald.

Een woordvoerder van RTL laat aan Showbizznetwork.nl weten dat het nieuwe seizoen van Ontvoerd, dat gepland stond voor komende woensdag niet wordt uitgezonden. "Vanwege de aangepaste programmering rondom corona start Ontvoerd niet woensdag. Wanneer het programma wel gaat starten wordt z.s.m. bekend."

Vanavond in Jinek: Minister van Financiën Wopke Hoekstra bespreken we de maatregelen tegen de economie. Aan econoom Marieke Blom de vraag of de maatregelen zullen helpen en hoe de Nederlandse economie er inmiddels voorstaat.

Sportjournalist Kees Jansma en Fresia Cousiño Arias over het afgelaste EK. Legustha Andriessen, Imke Emons en Hans Schuurmans komen praten over de actie om te applaudisseren voor de zorghelden. Zanger Alain Clark schreef een lied voor alle helden in de zorg. Bij Jinek komt hij het nummer zingen.

Epidemioloog Patricia Bruijning en viroloog Jean-Luc Murk bespreken vanavond wat de beste optie is op het coronavirus te bestrijden is.

De programmering voor vanavond is als volgt aangepast:

18.30 – 19.30 uur:            RTL Boulevard 
19.30 – 20.00 uur:           RTL Nieuws & Weer 
20.00 - 20.30 uur:          Goede Tijden, Slechte Tijden 
20.35 - 21.30 uur:           Topdokters (aflevering 2) ipv Goed Voor Elkaar 
21.30 - 23.00 uur:           Jinek 
23.00 - 23.30 uur:           RTL Nieuws & Weer
 

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.