Hanneke Groenteman even terug met Sterren op het Doek

Hanneke Groenteman even terug met Sterren op het Doek

Geschreven door Daniël Schalk

Nadat afgelopen oktober het doek viel voor het Omroep MAX-programma Sterren op het Doek van presentatrice Hanneke Groenteman, keert het Omroep MAX-programma in juni en juli weer even terug op televisie. De bijzonderste aflevering worden komende zomer opnieuw uitgezonden.

In Sterren op het Doek geven bekende Nederlanders zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentatrice Hanneke Groenteman. MAX herhaalt de afleveringen met onder anderen André Kuipers, Irene Moors, Angela Schijf en Humberto Tan.

De aflevering van André Kuipers is de eerste aflevering die wordt herhaald. In deze aflevering heeft Hanneke Groenteman een gesprek met André Kuipers. André komt geheel in stijl in een space-achtige auto aanrijden. De aflevering van Humberto Tan is de laatste in de reeks herhalingen.

Donderdag 22 oktober 2015 was de laatste aflevering van Sterren op het Doek. Presentatrice Hanneke Groenteman dacht in de laatste aflevering Matthijs van Nieuwkerk te gast te hebben, maar al snel bleek dat de rollen werden omgedraaid en dat Groenteman ditmaal werd geportretteerd.

Lees ook: '793.000 kijkers voor allerlaatste Sterren op het Doek'

Sterren op het Doek is vanaf 20 juni, op diverse werkdagen, vanaf 19:40 uur te zien op NPO 2.

Bekijk Sterren op het Doek op TVblik.nl/sterren-op-het-doek