Boszhard met zoon in komische jeugdserie Bij Ron in het Pension

Boszhard met zoon in komische jeugdserie Bij Ron in het Pension

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Na het succes van Bij Ron op de Camping komt AVROTROS deze zomer met de nieuwe komische jeugdserie Bij Ron in het Pension. In de serie verblijven Ron Boszhard en zijn familie in pension 'De Frisse Wind', waar TV-kok Pierre Wind de overijverige eigenaar van is.

In de serie staat vader en zoon Boszhard wederom samen op de set. Naast tien afleveringen van Bij Ron in het Pension komen er ook vijf nieuwe afleveringen van Bij Ron op de Camping met de familie Boszhard. Vanaf maandag 1 augustus is Ron vier weken lang elke werkdag te zien met Bij Ron in het Pension en Bij Ron op de Camping bij AVROTROS op NPO Zapp.

In de komische jeugdseries speelt Niels Boszhard Barry, de zoon van Ron. Boszhard zijn TV-dochter Puck wordt gespeeld door Jany van Dooren, zijn vrouw Pien is Floor van Esch en Frits Lambrechts is opa Boszhard.

Een onbezorgde vakantie wordt het niet voor Ron en zijn gezin. Om Pierre te helpen, werken ze mee in het pension. In elke aflevering gaat er wel iets mis, zo verdwijnt er opeens een kamersleutel en stopt iemand stiekem een slak in de sla. De kijkers kunnen via instagram.com/#bijronoptv aangeven wie van de verdachten zij denken dat de werkelijke dader is van de mysteries.

In het pension is Nick Renooij van het Jeugdjournaal de kok en zetten Sem en Pascal van Checkpoint de boel op stelten met hun experimenten. Onder anderen Art Rooijakkers, Klaas van Kruistum, Tim den Besten, Frank Evenblij en Frits Sissing zijn te gast in het pension.

Ook op de camping komen weer de nodige BN'ers langs, zo speelt Jill weer cassière, is Daan Boom te zien als papegaaihouder, komt Sascha Visser langs als sportinstructeur en is Gerard Ekdom de burgemeester.

Vanaf 1 augustus, elke werkdag Bij Ron in het Pension.
Gevolgd door vijf herhalingen en aansluitend vijf nieuwe afleveringen van Bij Ron op de Camping bij AVROTROS op NPO Zapp.

Bekijk Bij Ron in het Pension op TVblik.nl/bij-ron-in-het-pension