Ron Boszhard in nieuwe komische jeugdserie

Ron Boszhard in nieuwe komische jeugdserie

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Ron Boszhard komt binnenkort met een nieuwe komische jeugdserie. Na de series Bij Ron op de Camping en Bij Ron in het Pension komt Ron vanaf maandag 7 augustus met Bij Ron in het Kasteel. Deze zomer logeert Ron met zijn televisiefamilie in een kasteel. In dit kasteel moeten ze een baron helpen met het onderhoud van zijn landgoed. Maar er is één probleem: geld. Ron organiseert allerlei evenementen die geld moeten opbrengen.

Dit seizoen zullen veel Bekende Nederlanders (BN-ers) hun opwachting maken. De vaste cast zal bestaan uit Frits Lambrechts en Pierre Wind. Daarnaast is Edo Brunner te zien als de excentrieke baron en Patrick Martens de steng, doch rechtvaardige butler. Giel Beelen en Buddy Vedder werken als kok in het kasteel.

Daarnaast zullen Antje Monteiro, Klaas van der Eerden, Sofie van den Enk, Valerio Zeno, Rick Brandsteder, Nienke van den Berg, Fernado Halman, Siemon de Jong, Dolores Leeuwin en nog veel meer BN-ers. Niels Boszhard, de zoon van Ron, speelt ook weer mee. Hij zal weer te zien zijn als Barry.

Helaas loopt niet alles vlekkeloos op het kasteel. Wie laat er een kostbaar schilderij verdwijnen? Wie weer er meer van een spokend harnas? Wie heeft een antiek degen weggehaald? De kijkers kunnen via instagram.com/bijrondoptv aangeven wie volgens hen de verdachten en de werkelijke dader is van de mysteries op het kasteel.

Voor de kijkers worden de eerste series met Ron herhaalt. Vanaf 10 juli tot en met 4 augustus kan de kijker genieten van Bij Ron in het Pension en Bij Ron op de Camping. Op maandag 4 augustus is Bij Ron in het Kasteel te zien. Het zal dan iedere doordeweekse dag om 15.30 uur te zien zijn bij AVROTORS op NPO 3.

Bekijk bij Ron in het Kasteel op TVblik.nl/bij-ron-in-het-kasteel

Foto: Michel Schnater