Concert Guus Meeuwis stilgelegd vanwege onweer

Concert Guus Meeuwis stilgelegd vanwege onweer

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het Groots Met Een Zachte G-concert van Guus Meeuwis is stilgelegd vanwege naderend onweer. Vanwege het naderende onweer wordt het veld van het Philips Stadion in Eindhoven, waar de Groots Met Een Zachte G-concerten van zanger Guus Meeuwis dit weekend plaatsvinden, ontruimd.

In de stad in de provincie Noord-Brabant wordt onweer verwacht en dat heeft de organisatie doen besluiten om het veld van het Philips Stadion in Eindhoven te ontruimen. Volgens Buienradar.nl wordt er in Eindhoven vanaf 17:30 uur, tot ongeveer 18:30 uur, zware neerslag verwacht.

538-dj Coen Swijnenberg is bij het concert van Guus Meeuwis aanwezig. “Publiek op de tribunes van het Philips stadion mag blijven zitten. Publiek op veld staat in de hoeken. Alles verloopt rustig”, zegt de dj. “Concert ligt stil. Kwestie van geduld tot de buien zijn overgetrokken”, aldus Swijnenberg.

Op Social Media wordt er veel gesproken over de ontruiming van het veld. “Veld wordt ontruimd tijdens Guus Meeuwis concert PSV stadion. Niet iedereen gaat”, zegt een bezoeker van het concert van Guus Meeuwis. Volgens een ander bezoeker gaat de ontruiming ‘netjes’ en is er ‘geen paniek’.

Update 17:40 uur: Het is inmiddels begonnen met onweren in Eindhoven. “Publiek op het veld zit of ligt op de grond. Het regent flink en flitst. Iedereen rustig”, zegt 538-dj Coen Swijnenberg. “Totaal geen paniek, iedereen die nog op het veld is, zit gehurkt op de grond”, laat ook een andere bezoeker weten.

Update 18:30 uur: Zoals Buienradar.nl had voorspelt was het noodweer iets voor 18:30 uur weer over. Guus Meeuwis is daarom weer begonnen en dankt zijn publiek voor de medewerking.

[caption id="attachment_33962" align="alignnone" width="524"] Organisatie raadt bezoekers aan om zich zo klein mogelijk te maken. Foto: Twitter[/caption]