Qmusic start Top 500 van het Foute Uur

Qmusic start Top 500 van het Foute Uur

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf maandag staat Qmusic een week lang in het teken van het Foute Uur. Luisteraars hebben de afgelopen weken de Top 500 van het Foute Uur samengesteld met een recordaantal stemmen op hun favoriete nummers. Qmusic sluit de week af met twee avonden van de Foute Party in de Brabanthallen met ruim 36.000 bezoekers.

Tijdens de Top 500 van het Foute Uur schuift O'G3NE iedere ochtend aan in het programma van Mattie & Wietze. Van maandag tot en met vrijdag coveren zij de volgende populaire ‘foute’ hits:

Maandag - Staying Alive, Bee Gees
Dinsdag - Genie In A Bottle, Christina Aguilera
Woensdag - Man! I Feel Like A Woman, Shania Twain
Donderdag - Jolene, Dolly Parton
Vrijdag - Hold Me Now, Johnny Logan

Qmusic maakt zich met de Top 500 van het Foute Uur klaar voor twee avonden van de Foute Party, op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni in de Brabanthallen. Dit jaar pakt het radiostation uit met de grootste line-up sinds de eerste editie, met Five, K-otic, Paul Elstak, Party Animals, Dune, Gerard Joling, Fred van Leer en Flamman & Abraxas.

De lijst is van 20 tot en met 24 juni tussen 09.00 en 18.00 uur te horen op Qmusic. De Top 500 van het Foute Uur is vanaf deze week ook verkrijgbaar in een 6-delige cd-box op Bol.com en te downloaden via iTunes.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’