Kanniewaarzijn vanaf augustus terug bij NPO 1

Kanniewaarzijn vanaf augustus terug bij NPO 1

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het consumentenprogramma van de VARA, Kanniewaarzijn komt terug. Vanaf dinsdagavond 23 augustus is het consumentenprogramma weer terug van weggeweest. Opnieuw neemt Astrid Joosten de presentatie voor haar rekening. Zij zal dan opnieuw haar blik op verschillende consumentenzaken werpen.

In iedere aflevering staan een aantal cabaretiers klaar om Astrid te helpen. Zij spelen de consumentenzaken op een komische manier na. Verschillende gedupeerde consumenten nemen vaak contact op met Astrid en haar team. In ieder geval zijn Plien van Bennekom, Annick Boer en Patrick Stoof te zien. 

Ook was Martin van Waardenberg één van de vaste groep cabaretiers. Maar daar komt nu een einde aan. Hij is ontslagen bij Kanniewaarzijn en zal dan ook niet terugkeren. Zijn collega's vonden dit nieuws niet te bevatten. Het is tijd voor veranderingen en verjonging. Dat is de insteek van Staatssecretaris Dekker geweest. Hij vindt dat de televisie meer zou moeten verjongen.

De zestig jarige Van Waardenberg vindt het dan ook jammer dat hij weg moest. Hij was misschien wel één van de grappigste cabaretiers van Kanniewaarzijn. In iedere aflevering moest het publiek dan ook vaak lachen om de typetjes die door Van Waardenburg werden neergezet. Wie zijn plek zal overnemen is nog niet bekend gemaakt.

Vanaf 23 augustus is Kanniewaarzijn terug op de dinsdagavond van NPO 1.

Bekijk Kanniewaarzijn terug via TVblik.