Edwin Evers met Evers Staat Op vanuit Rio

Edwin Evers met Evers Staat Op vanuit Rio

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Vanaf vandaag komen Edwin Evers en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen met hun radioshow Evers Staat Op vanuit Rio de Janeiro, waar afgelopen vrijdag de Olympische Spelen zijn begonnen. Edwin, Rick en Niels volgen van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus de Olympiërs.

Ook cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop schuiven aan in het radioprogramma. Daarnaast komen ook topatleten en verschillende artiesten langs in de 538-studio in het Holland Heineken House. Evers Staat Op zal tijdens de Olympische Spelen niet in de ochtend te horen zijn.

Van maandag tot en met donderdag is Evers Staat Op in Rio te horen van 16:00 tot 19:00 uur en op vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur. Coen en Sander nemen vanaf maandag 22 augustus het stokje van Edwin Evers weer over tussen 16:00 en 19:00 uur, waar zij normaal ook te horen zijn.

De ochtendshow van Radio 538 wordt overgenomen door Frank Dane. Tussen 06:00 en 10:00 uur is Dane samen met zijn sidekick Jelte van der Goot te horen met De Frank en Tijdelijke Ochtendshow. Daarnaast presenteert hij in de zomer ook gewoon zijn programma De Frank en Vrijdag Show.

Frank zal met De Frank en Vrijdag Show deze zomer niet te horen zijn vanuit de 538-studio, maar vanuit tuinen van bekende Nederlanders. De Tuintour 2016 werd vrijdag 1 juli afgetrapt in de tuin van Gerard Joling en gaat ook langs bij Britt Dekker, Gert Verhulst, Henny Huisman en Rob Geus.