Barry Paf vertrekt na twintig jaar bij Radio 538

Barry Paf vertrekt na twintig jaar bij Radio 538

Geschreven door Daniël Schalk

Barry Paf vertrekt na twintig jaar bij Radio 538. “Met trots en dankbaarheid neem ik afscheid van Radio 538 na twintig fantastische jaren!”, laat Barry vrijdag weten. Het nieuws over het vertrek van Paf volgt vlak nadat bekend werd dat de radio-dj op non-actief is gezet bij de radiozender.

De dj vindt het na twintig jaar tijd voor iets nieuws. “Het bereiken van deze mijlpaal is tegelijk een natuurlijk moment van terugblikken en vooruitkijken. Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat de tijd rijp is voor iets nieuws”, aldus Paf, die op 17-jarige leeftijd werd aangenomen bij Radio 538.

Hij vervolgt: “Ik wil mij verder ontwikkelen en daarvoor is het nodig mijn horizon te verbreden.” Over de reden dat Paf onlangs op non-actief werd gezet werd veel gespeculeerd. Volgens Albert Verlinde heeft Paf last van een verslaving en kon de zenderleiding van Radio 538 daardoor niet meer op hem rekenen.

Lees ook: ‘Barry Paf op non-actief gezet door Radio 538’

In 2012 ging Paf al minder radio maken om meer voor de muziekzender TV 538 te gaan werken. Tussen maart en juli 2014 was Barry tijdelijk niet te horen op Radio 538, vanwege privéomstandigheden. Sinds 10 januari 2015 presenteerde hij een naar hem vernoemde radioshow op Radio 538.