Barry Paf presenteert middagshow 100%NL

Barry Paf presenteert middagshow 100%NL

Geschreven door Pieter Jongsma

Barry Paf keer terug in de vaste programmaering van radiozender 100%NL. Binnenkort gaat hij iedere middag de middagshow presenteren op de zender, maakte de zender woensdag bekend.

“Na twee jaar maak ik een officiële comeback op landelijke radio! Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow.” Paf kreeg enorm veel complimenten na zijn terugkeer. “Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.”

"Bij 100% NL zit een enthousiaste club mensen met veel liefde voor radio, dat ik het spitsuur in de middag voor mijn rekening mag nemen en luisteraars de beste muziek van Nederland mag laten horen, geeft mij enorm veel energie. Eindelijk terug naar mijn grote liefde; de radio!”, vervolgt de dj.

Martijn Zuurveen, de Station Director a.i. van 100% NL kijkt er naar uit om Barry bij het team te verwelkomen: “Barry Paf is met zijn jarenlange ervaring een grote en sterke naam in de radiowereld. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering. Met het enthousiasme en de enorme energie die hij met zich meebrengt zie ik veel potentie voor het station.”

Het is niet bekend wanneer Barry Paf te horen zal zijn, net als het nieuwe tijdstip van Koen Hansen. "Wanneer hij precies zal beginnen wordt later bekend gemaakt en tot die tijd zal de huidige programmering worden aangehouden."

Foto: 100%NL