Barry Paf tekent nieuwe contract 538

Barry Paf tekent nieuwe contract 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Barry Paf heeft vandaag een nieuw contract voor onbepaalde tijd bij 538 getekend. De enthousiaste DJ is inmiddels alweer zestien jaar een van de vaste stemmen van het radiostation. Iedere zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur en zondag van 18.00 tot 21.00 uur is hij te beluisteren op 538 met zijn radioshow ‘Barry’s Weekend Vibe’. Naast zijn succesvolle weekendprogramma op radio, is de DJ sinds dag één ook hét gezicht van 538TV. Hier presenteert hij elke werkdag het populaire tv-programma ‘TOP538’ en is de vaste verslaggever van de verschillende 538 event- en festivalregistraties. In het komende jaar gaat Barry zijn activiteiten op TV nog verder uitbouwen.

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur 538: “Geweldig dat we met Barry hebben verlengd, want hij is de eerste echte DJ die het net zo goed doet op radio als op TV.”

Barry Paf: “Deel uitmaken van 538 is voor mij het leven van een jongensdroom. Op de radio en als presentator op 538TV! Er is niets mooier dan iedere dag de fijnste luisteraars en kijkers ter wereld te entertainen, samen met het allerbeste DJ-team van Nederland. Mijn paars/groene hart klopt harder dan ooit!