Ranking the Stars eindelijk weer van start

Ranking the Stars eindelijk weer van start

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond is het dan weer zover: Ranking the Stars gaat weer beginnen. De populaire quiz van BNN is eindelijk weer te zien. In Ranking the Stars draait het in iedere aflevering om tien Bekende Nederlanders (BN-ers). In iedere aflevering stelt presentator Paul de Leeuw twee vragen. Aan de BN-ers de taak om zichzelf en elkaar in een top tien te ranken.

Dat dit hilarische televisie oplevert is al wel bekend. De quiz van BNN is inmiddels wel een begrip geworden. Onder andere Patty Brard, Richard Groenendijk, Gerda Havertong, Karin Bloemen, Anny Schilder en Bridget Maasland zullen hun opwachting gaan maken. Maar er is dit seizoen ook een hele opvallende 'ster' te zien. Niemand minder dan Sabia Engizek zal mee gaan ranken. 

De voormalige voetbalvrouw is veel besproken geweest. Vooral om haar relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Waarschijnlijk kan de kijker zich op gaan maken op een bijzonder seizoen, met bijzondere BN-ers. Vooral Patty gaf al aan dat het een bijzonder seizoen is geworden. Rond 22.00 uur is de BNN quiz dan eindelijk weer te zien op NPO 3.

Maar er is meer dan alleen Ranking the Stars. De hele zondagavond is vernieuwd. Rond de klok van 20.25 uur start een nieuw seizoen van 3 op reis Roadtrip. In dit reisprogramma zal Evi Hanssen met een camper door Scandinavië gaan reizen. Daarna blijft BNN de touwtjes in handen houden bij NPO 3.

Om 21.00 uur start het amusementsprogramma Rare jongens. In dit programma worden allerlei vragen gesteld over de geschiedenis. Deze vragen worden behandeld en beantwoord door Lieven Scheire en Leo Alkemade. Rare jongens wordt gepresenteerd door Valerio Zeno en wordt uitgezonden door BNN.

Na Ranking the Stars, rond 22.50 uur, is Break free opnieuw te zien. In de eerste aflevering zal Puerto Rico centraal staan. Hierin wordt de 26 jarige Laurens Higler gevolgd. Hij ging met twee vrienden de wereld rond zeilen. Maar toen sloeg het noodlot toe. Break free probeert het verhaal van Laurens goed in kaart te brengen.

Nog even in het kort een overzicht van de nieuwe zondagavond van NPO 3:

20.25 uur de start van 3 op reis Roadtrip
21.00 uur de start van Rare jongens
22.00 uur de start van Ranking the Stars
22.50 uur de start van Break free

Alle vier bovengenoemde programma's worden uitgezonden door BNN. 

Bekijk eerdere afleveringen van Ranking the Stars terug via TVblik.