Miljuschka Witzenhausen aan de slag voor RTL4

Miljuschka Witzenhausen aan de slag voor RTL4

Geschreven door Daniël Schalk

Oud TMF-vj Miljuschka Witzenhausen gaat aan de slag voor RTL4. De presentatrice zal samen met John Williams het nieuwe RTL4-programma Ja, Ik Wil… Een Taart presenteren. In het nieuwe kookprogramma van de tv-zender proberen bakduo’s de beste bruidstaart te maken.

Iedere aflevering wordt één bruidspaar en drie bakteams onderweg naar de grote dag gevolgd. Terwijl in een serene omgeving door het bruidspaar de geloftes worden uitgewisseld, werken de bakteams zich uren een slag in de rondte om de taart voor de bruiloft op tijd af te hebben.

Witzenhausen werd in 2005 bekend. De presentatrice kwam via een modellenbureau waar zij werkzaam was bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. In 2008 ging Miljuschka aan de slag bij de regionale televisiezender RTV Noord-Holland.

Na een paar jaar afwezigheid keerde de oud TMF-vj in 2014 terug op televisie als Food en Lifestyle-deskundige in Shownieuws op SBS6. Ook presenteerde ze in 2014 het middagprogramma Hier moet je zijn op RTL4. In 2015 begon ze met Miljuschka's Food Trucks op kookzender 24kitchen.

In Ja, Ik Wil… Een Taart krijgt de RTL4-kijker niet alleen een intiem inkijkje in de bruiloft, maar wordt ook meegevoerd in de emoties en de lastige beslissingen bij het creëren van de mooist gedecoreerde bruidstaarten. RTL is nog opzoek naar bruidsparen die deze maand of in augustus gaan trouwen.