Romy Monteiro presenteert Musical Sing-a-Long

Romy Monteiro presenteert Musical Sing-a-Long

Geschreven door Daniël Schalk

Romy Monteiro zal dit jaar samen met Frits Sissing het meezingspektakel De Musical Sing-a-Long presenteren. Romy neemt het stokje over van Anouk Maas, die op haar beurt het stokje overnam van Carolina Dijkhuizen, die weer het stokje overnam van Kim-Lian van der Meij.

Vanaf het Museumplein in Amsterdam doet AVROTROS op 27 en 28 augustus live verslag van De Uitmarkt, de aftrap van een nieuw cultureel seizoen. Naast de jaarlijkse Sing-a-Long, bespreekt Cornald Maas met acteurs, cabaretiers en muzikanten het komende culturele seizoen.

Naast Symfonica Hollandia, waarin artiesten klassiekers van het Nederlandse lied ten gehore brengen, vindt op zondagavond traditiegetrouw de spectaculaire muzikale uitsmijter De Musical Sing-a-Long plaats. Bezoekers en kijkers thuis kunnen luidkeels meezingen met musicalnummers.

Onder anderen Danny de Munk, René van Kooten, William Spaaij, Anouk Maas, Ellen Pieters, Edwin Jonker, de kandidaten van New Musical Star en Bettina Holwerda geven acte de présence. De musical line-up bestaat onder meer uit Ciske de Rat, The Lion King, Watskeburt en Jesus Christ Superstar.

De Musical Sing-a-Long is zondag 28 augustus om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Bekijk de Musical Sing-a-Long van 2015 terug op TVblik.nl