Muziek Releases: Kaj van der Voort, Taylor Swift, Lost Frequencies & Romy Monteiro

Muziek Releases: Kaj van der Voort, Taylor Swift, Lost Frequencies & Romy Monteiro

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Kaj van der Voort – Gevangen In Gedachten

Kaj van der Voort heeft weer een eigen single uitgebracht, Gevangen In Gedachten. Het is een prettig Nederlandstalig nummer geworden. Een fijne beat onder de stem van Kaj. Echt een vrolijk liedje voor een warme zomeravond. In feite is het een soort liefdesliedje met een aanstekelijke melodie. Kaj is vooral bekend dankzij de boyband B-Brave, maar inmiddels zijn zij alweer een tijdje uit elkaar. Sindsdien gaan de jongens ieder hun eigen weg.

Kylie Minogue – Say Something

Al een tijdje is Kylie Minogue bezig om haar nieuwste single te promoten. Haar social media staat vol met ‘Say Something’. Het is de eerste single van een heus discoalbum. Say Something is een nummer wat je vaker moet horen, maar als je hem vaker hoort klinkt het iedere keer beter. Hits scoren kan Kylie als de beste. Zo heeft zij hits als Can’t Get You Out Of My Head, Kids, Slow en On A Night Like This. De kans is groot dat deze wederom een groot succes wordt.

Lost Frequencies – One More Night

Hitmachine Lost Frequencies levert de ene hit na de andere af. Dit keer hebben ze de hulp ingeroepen van Easton Corbin voor het nummer One More Night. Het is een vrij rustig nummer voor Lost Frequencies begrippen. Maar dat maakt het niet minder fijn om naar te luisteren. Sterker nog, het is een heel fijn nummer. Het ligt meteen prettig in het gehoor. Echt een hit voor op de radio. 

Taylor Swift – Cardigan

De fans van Taylor Swift waren blij verrast, want ineens verscheen er compleet onverwachts een nieuw album van de superster. Haar eerste single van het nieuwe album heeft als titel Cardigan. Het pianospel is fantastisch om naar te luisteren. Het nummer zelf is wel een beetje langzaam. Er gebeurt niet heel veel in het nummer. Ergens zou je het als ‘saai’ kunnen bestempelen. Het is wel even iets anders dan we van haar gewend zijn, mar het is niet erg om eens iets anders te proberen.

Romy Monteiro – Hij Was Voor Altijd

Romy Monteiro heeft nieuwe muziek uitgebracht! Haar nieuwste single heet Hij Was Voor Altijd. Het is een best fijn nummer om haar te luisteren. De beat is wellicht een beetje veel, maar klinkt toch wel fijn. De stem van Romy maakt het allemaal helemaal goed. Haar stem is gewoon heel mooi om naar te luisteren. Naast zingen is Romy momenteel te zien in De Hit Kwis. Helaas is de quiz nog niet echt een groot succes te noemen, maar dit nummer wel!