TLC maakt Nederlandse versie Say Yes To The Dress

TLC maakt Nederlandse versie Say Yes To The Dress

Geschreven door Daniël Schalk

De Nederlandse tv-zender TLC haalt de Amerikaanse TLC-serie Say Yes To The Dress naar Nederland. Bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli, het gezicht van het populaire Amerikaanse realityprogramma, komt naar Nederland voor de Nederlandse versie van Say Yes To The Dress.

Randy Fenoli helpt in de Nederlandse versie van Say Yes To The Dress de Nederlandse aanstaande bruiden om de perfecte bruidsjurk te vinden. De bruidsexpert roept alle aanstaande bruiden in Nederlandse en Vlaamse op om mee te doen en zich in te schrijven via TLC.nl.

Bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne is de Nederlandse versie van de bekende Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf.

De ambitieuze en jonge Ramona Poels runt het familiebedrijf met bruidsjurken, moeder Ineke is hoofdcoupeuse en Ramona's zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel in Deurne. Net als bij Kleinfeld, verkoopt Koonings jurken voor elk budget. Van 1.000 euro tot 35.000 euro.

Say Yes To The Dress Benelux bestaat uit 8 afleveringen en is in het najaar te zien op TLC.