Videoland met Nederlandse versie Temptation Island USA
Bron: Banijay International Limited

Videoland met Nederlandse versie Temptation Island USA

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Videoland werkt aan een Nederlandse versie van de Amerikaanse Temptation Island. Dat blijkt uit een oproep van Multa Casting. "Vanwege het succes van Temptation Island USA zoeken we voor de nieuwe Videoland-versie koppels op zoek naar antwoorden binnen hun relatie en vrijgezellen.", zo schrijft het bedrijf in een oproep.

In de Amerikaanse versie van Temptation Island doen geen jongeren maar oudere mee. De oudere stellen in het programma hebben al meerdere jaren een serieuze relatie. In de Nederlandse versie zijn vooral jonge stellen te zien. Temptation Island USA is in Nederland te volgen via Videoland, verschillende kijkers lieten weten enthousiast te zijn over deze versie. 

Twee weken geleden maakte RTL bekend toch verder te gaan met Temptation Island. Ondanks de ophef die is ontstaan rond het RTL5-programma De Villa. Naast een nieuw seizoen Temptation Island komt er ook nieuwe versie met bekende Nederlanders.

Een woordvoerder van Videoland bevestigd tegenover Nu.nl de komst van de versie. "Bij Videoland proberen we vaak iets anders te doen, zoals de afgelopen twee jaar met een exclusieve Temptation Island VIPS-versie. Vanwege het succes van Temptation Island USA bij Videoland is besloten om dit jaar een Nederlandse versie hiervan te brengen."