Waylon en Herman van Veen te gast in eerste De Beste Liedjes Van… met Jeroen van der Boom

Waylon en Herman van Veen te gast in eerste De Beste Liedjes Van… met Jeroen van der Boom

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Waylon is de eerste gast die Jeroen van der Boom ontvangt in zijn nieuwe late night muziekprogramma De Beste Liedjes Van…, zaterdag 13 april. Jeroen blikt met hem terug op zijn jeugd, zijn grootste successen en memorabele momenten uit zijn leven, aan de hand van door Waylon aangedragen liedjes. Op verzoek van Waylon is Herman van Veen, die hij zeer bewonderd, uitgenodigd om samen Kusje te zingen. Naast hits van de zanger, komen er ook nummers uit zijn jeugd voorbij, vaak nog van voordat hij geboren werd, maar uitgegroeid zijn tot klassiekers.

Zoals I am sailing, of het nummer dat elke liefhebber van rock aanspreekt volgens Waylon: Radar Love. Maar ook een Hazes-lied als Wat is dan liefde. Jeroen van der Boom begeleidt en zingt mee vanachter zijn witte vleugel, ondersteund door zijn live band. De 7-delige serie De Beste Liedjes Van… start op zaterdag 13 april 2013 om 23.00 uur bij SBS6.

Met de komst van De Beste Liedjes Van… gaat er een wens van Jeroen in vervulling. Jeroen vult samen met zijn gast het programma muzikaal in, met als rode draad ‘De liefde voor muziek’. We komen te weten wat de artiest drijft, waar zijn passie ligt, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt. Een echte trip down memory lane, met uiterst herkenbare liedjes, vaak in een verrassende uitvoering. Naast Waylon zijn de komende weken ook René Froger, Loïs Lane, Glennis Grace, Ben Saunders en Henk Temming en Henk Westbroek (Het Goede Doel) te gast.

De Beste Liedjes Van…
Vanaf 13 april elke zaterdag om 23.00 uur bij SBS6