Jeroen van der Boom ontvangt Gerard Joling in De Beste Liedjes Van

Jeroen van der Boom ontvangt Gerard Joling in De Beste Liedjes Van

Geschreven door Pieter Jongsma

Nadat Glennis Grace, Waylon, Ben Saunders en René Froger eerder langs zijn geweest, ontvangt Jeroen van der Boom deze week Gerard Joling in zijn late night muziekprogramma De Beste Liedjes Van… op zaterdag 11 mei. Want iedereen vraagt het zich af: haalt Gerard die hoge noten nog? Een ding is zeker, het wordt een gezellig avond en Jeroen zal Gerard overhalen alles uit de kast te halen.

Samen maken zij een muzikale reis door Gerard’s carrière om te ontdekken waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Ze zingen nummers die Gerard in zijn jeugd muzikaal gevormd hebben en inmiddels klassiekers zijn zoals Heel Even van Shirley Zwerus en zelfs Show Me The Way van Peter Frampton. Dat vond ik zo’n goed nummer, aldus Gerard over de verrassende keuze.

Op verzoek van Gerard zingt hij samen met de special guest van de avond, Jamai Loman, Ticket to the Tropics een van zijn eerste singles in een bijzondere extra zonnige uitvoering. Ook komen er een aantal van Gerard’s hits voorbij. Jeroen van der Boom begeleidt en zingt mee vanachter zijn witte vleugel, ondersteund door zijn live band. De Beste Liedjes Van…is zaterdag 11 mei te zien rond de klok van 23.00 uur bij SBS6.

Met de komst van De Beste Liedjes Van… gaat er een wens van Jeroen in vervulling. Jeroen vult samen met zijn gast het programma muzikaal in, met als rode draad ‘De liefde voor muziek’. We komen te weten wat de artiest drijft, waar zijn passie ligt, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt. Een echte trip down memory lane, met uiterst herkenbare liedjes, vaak in een verrassende uitvoering.

In de komende afleveringen van De Beste Liedjes Van… ontvangt Jeroen nog Henk en Henk van Het Goede Doel en maakt hij er met Lois Lane nog een gezellige avond van. Tot slot is er nog een speciale compilatie aflevering te zien met alle hoogtepunten.