Vier programma’s voor Sophie Hilbrand in nieuw tv-seizoen

Vier programma’s voor Sophie Hilbrand in nieuw tv-seizoen

Geschreven door Daniël Schalk

Sophie Hilbrand krijgt het druk in het nieuwe tv-seizoen, dat werd woensdag bekend tijdens de seizoenspresentatie van fusieomroep BNN-VARA. Sophie is dit najaar te zien met de programma’s Buitenspel, Het Instituut, Klonen: wens of waanzin en Sophie in de Kreukels.

Buitenspel, Het Instituut en Klonen: wens of waanzin zijn drie nieuwe programma’s. In Buitenspel duikt de presentatrice in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld en Klonen: wens of waanzin gaat over klonen.

In Het Instituut sluiten Joep van Deudekom en Rob Urgert honderd mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede. Joep en Rob gaan wetenschappelijk helemaal los op deze mensen, die worden bijgestaan door Sophie.  Een week lang fungeren de kandidaten als proefpersonen.

Het programma Sophie in de Kreukels krijgt een vervolg. Het eerste seizoen van Sophie in de Kreukels maakte veel los. In de nieuwe vierdelige serie duikt Sophie vanuit haar fascinatie en verwondering over het onderwerp botox in de wereld van het mannelijke schoon.

BNN-VARA komt dit najaar met veel meer. In de documentaire Floortje terug naar Syrië reist Floortje Dessing naar het door oorlog verscheurde land Syrië, waar zij eerder voor 3 Op Reis was. In januari 2017 keert Floortje ook terug met een nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.

Verder komt de omroep onder meer met De Super Freek Show met Freek Vonk, de documentaire Het Laatste Jaar van FC Twente waarin fan Erik Dijkstra vooral wil weten hoe het kan dat zijn club in vijf jaar tijd van de hemel in de hel is terechtgekomen en Linda’s Mannen met Linda Hakeboom.

Ook veel bekende programma’s keren komend tv-seizoen terug op televisie, zoals de talkshows De Wereld Draait Door en Pauw en de programma’s 3 op Reis, ZEMBLA, Kassa, Proefkonijnen en De Kwis. Maar ook de programma’s Spuiten en Slikken en Kanniewaarzijn, beide in een nieuw jasje.