KPN verlaagt prijzen FOX Sports-pakketten

KPN verlaagt prijzen FOX Sports-pakketten

Geschreven door Daniël Schalk

De prijzen van de pakketten van FOX Sports zijn voor KPN-klanten verlaagt. Na het bereiken van het nieuwe akkoord tussen KPN en FOX Sports kan de kabelaar de zenders van FOX Sports voor een bredere groep liefhebbers beschikbaar maken tegen een aantrekkelijkere prijs.

Vanaf vandaag biedt KPN de drie FOX Sports Eredivisie zenders aan met onder andere alle Eredivisie voetbal voor slechts €7,50 per maand. Voorheen betaalde KPN-klanten €17,50 per maand voor dit pakket. Ook de prijs van het meest uitgebreide FOX Sports-pakket gaat omlaag.

Bovendien wordt FOX Sports Eredivisie naast HBO, Pluspakket en Kidspakket een van de gratis zenderpakketten waaruit KPN Compleet-klanten kunnen kiezen. Klanten die Interactieve TV combineren met KPN Mobiel kunnen vanaf maandag ook kiezen voor FOX Sports Eredivisie.

“Voor voetbal moet je bij KPN zijn, want dit is goed nieuws voor alle voetballiefhebbers. We maken live-voetbal kijken voor een grotere groep liefhebbers toegankelijk. Bij KPN kun je alle Eredivisie-wedstrijden live kijken voor slechts € 7,50 per maand”, zegt Marnix Laurs, directeur Content bij KPN.

KPN en FOX Sports waren de afgelopen weken in het nieuws vanwege hun conflict. FOX Sports wilde meer geld wilde zien van KPN, maar KPN weigerde meer te gaan betalen. Op de dag dat FOX Sports dreigde op zwart te gaan bij KPN, bereikte de kabelaar en het betaalkanaal een nieuw akkoord.