Bridget Maasland terug naar RTL

Bridget Maasland terug naar RTL

Geschreven door Daniël Schalk

Bridget Maasland keert terug naar oude werkgever RTL, dat maakte Albert Verlinde dinsdagavond bekend in RTL Boulevard. Eerder deze maand werd bekend dat het contract van Maasland bij SBS niet verlengd wordt. De presentatrice maakte in 2012 de overstap van RTL naar SBS.

Bridget gaat aan de slag voor het entertainmentprogramma RTL Boulevard, waar ze verslaggever wordt. In de nieuwe opzet van RTL Boulevard gaan er een aantal RTL4-gezichten op pad om reportages te maken, om er vervolgens in de studio van RTL Boulevard over te vertellen.

Bridget zou samen met oud-KRO-NCRV-presentator Arie Boomsma het gezicht van Net5 worden. “Het klopt dat het contract van Bridget Maasland eind augustus afloopt bij Net5/SBS. In goed overleg hebben we besloten om dit niet te verlengen”, vertelde een woordvoerder van SBS eerder.

Bridget in Hollywood trok niet veel kijkers naar Net5 en daarom kan de televisiezender Maasland nog geen vervolg beloven. Bridget begon als presentatrice bij TMF. Later werkte ze ook voor BNN, Talpa/Tien en RTL. Ze vertrok bij RTL omdat ze niet tevreden was met haar programmapakket.

De dinsdag stond bij SBS in het teken van hun perspresentatie, waar bekend werd gemaakt dat Sylvie Meis aan de slag gaat voor tv-zender SBS6. Ook Daphne Bunskoek en Rik van de Westelaken zijn nieuwe aanwinsten van SBS. Bunskoek en Van de Westelaken gaan beide aan de slag voor Net5.