GTST publiceert de nieuwe castfoto

GTST publiceert de nieuwe castfoto

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Maandagavond ging het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) van start. Met een explosief begin, werd dé vraag meteen beantwoord. Helaas heeft Sacha (Gaby Blaaser) de explosie niet overleefd. Zij vluchtte de caravan in nadat ze te horen kreeg dat haar vriend Noud (Ruud Feltkamp) de liefde verklaarde aan Nina (Marly van der Velden).

Tijdens de explosie raakte ook Rover (Buddy Vedder), Sam (Stijn Fransen), Sjoerd (Guido Spek), Anna (Barbara Sloesen) en Job (Jorn Knotter) gewond. Even leek het er zelfs op alsof Sam de explosie ook niet zou overleven. Maar in het begin kon de kijker zien dat Sam zwaargewond werd afgevoerd door haar broertje Rover. 

De soap van RTL 4 hield het antwoord lang geheim. Er was een castfoto gepubliceerd die niet compleet was. In totaal waren er zes personages niet te zien op de castfoto. Maandagochtend werd er een filmpje gepubliceerd op de Facebookpagina van GTST. In dit filmpje leek het er sterk op alsof Sam de explosie ook niet zou overleven. Maar dat blijkt nu dus niet te kloppen.

Inmiddels heeft GTST de nieuwe castfoto openbaar gemaakt. Op deze castfoto zijn Rover, Sam, Sjoerd, Anna en Job gewoon te zien. Zij maken ook dit seizoen gewoon deel uit van de vaste cast. Alleen Sacha is niet te zien op de castfoto. Na een paar seizoenen houdt het leven van Sacha nu op. Toch zal zij zeker een belangrijke rol blijven spelen in het huidige seizoen.

Het vijftal wat bij het ongeluk betrokken was, houdt het ongeluk angstvallig geheim. Zal dit geheim uit gaan komen? Wat zijn dan de gevolgen hiervan? GTST is, letterlijk, met een explosief gevoel begonnen. Het ziet er naar uit alsof het een spannend seizoen gaat worden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf nu weer iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.