Pauls Puber Kookshow verhuist naar vrijdagavond

Pauls Puber Kookshow verhuist naar vrijdagavond

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het programma Pauls Puber Kookshow van Paul de Leeuw verhuist van de zaterdag- naar de vrijdagavond. Paul laat in het nieuwe seizoen geen onderwerp onbesproken. Samen met pubers praat de presentator over alles wat hen bezighoudt in deze turbulente levensfase.

Ook is iedere week een bekende Nederlander te gast, die komt praten over zijn of haar puberteit. Pauls Puber Kookshow begon in januari 2015 op de zaterdag, maar verhuist nu naar de vrijdag. De reden van de verhuizing laat de VARA onbesproken in haar persbericht van woensdag.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vertellen drie pubers over hun spannende vakantieliefde. Gerard Ekdom is te gast en vindt dat dronken worden voor je 18de erbij hoort. “Je moet een keer meemaken dat je lam de bosjes in flikkert”, zegt de Nederlandse radio-dj.

Ook het onderwerp douchen komt komende vrijdag voorbij, want jongeren douchen te lang. Paul houdt een steekproef onder het publiek en daar blijken jongeren te zitten die langer dan veertig minuten per dag onder de douche staan. In het spel Vang een Phone maakt één tiener kans op een nieuwe telefoon.

Pauls Puber Kookshow is vanaf komende vrijdag, wekelijks, om 19:25 uur te zien op NPO 3.