NPO 3 herhaalt Pauls Puber Kookshow op zaterdag

NPO 3 herhaalt Pauls Puber Kookshow op zaterdag

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 3 herhaalt vanavond om 20:00 uur de uitzending van Pauls Puber Kookshow van vrijdagavond. Pauls Puber Kookshow begon gisteren aan haar derde seizoen op een nieuwe uitzenddag. De verhuizing was geen succes, want het NPO 3-programma verloor heel veel kijkers.

Terwijl de eerste twee seizoenen ruim 300.000 kijkers trokken op de zaterdagavond, keken er vrijdagavond slechts 137.000 mensen naar het programma van Paul de Leeuw. De presentator noemde de verhuizing zaterdagochtend na het zien van de kijkcijfers op Twitter ‘kut’.

Door de extra herhalingen van Pauls Puber Kookshow komt een herhaling van het BNN-programma Proefkonijnen te vervallen. Het wetenschapsprogramma zou eigenlijk van 19:55 tot 20:55 uur te zien zijn op NPO 3. Pauls Puber Kookshow is na het succesvolle NPO 3-programma Bommetje XXL te zien.

Paul praat in Pauls Puber Kookshow met pubers over alles wat hen bezighoudt in deze turbulente levensfase. Ook is iedere week een bekende Nederlander te gast, die komt praten over zijn of haar puberteit. In de eerste aflevering van het derde seizoen was radio-dj Gerard Ekdom te gast.