MTV maakt Nederlandse versie van Ridiculousness

MTV maakt Nederlandse versie van Ridiculousness

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

MTV komt met een lokale editie van de succesvolle serie Ridiculousness. De Nederlandse versie heet Dutch Ridiculousness en wordt gepresenteerd door comedian Edson Da Graca. Hij wordt bijgestaan door zijn twee vaste co-hosts: actrice Gaby Blaaser en de scherpe Joffrey Breeuwer.

De lokale editie van deze internationale hitserie van MTV is vanaf 27 november iedere zondagavond te zien in Nederland en Vlaanderen op MTV. Dutch Ridiculousness laat iedere week de meest gênante, verbazingwekkende en choquerende viral video’s van het moment laat zien.

Comedian Edson Da Graca treedt als host van het studioprogramma in de voetsporen van Rob Dyrdek en wordt bijgestaan door Gaby en Joffrey. Edson, Joffrey en Gaby krijgen wekelijks een bekende Nederlander of Vlaming op bezoek om samen met hen op de befaamde rode bank te zitten.

De BN'er of BV'er wordt tijdens de uitzending ook verrast door een foto of video uit zijn of haar verleden. In totaal komen er zes bekende gasten langs in de studio van Dutch Ridiculousness om samen met onze hosts plaats te nemen op de rode bank. Wie dit zijn, dat volgt binnenkort.

“We zijn dan ook heel enthousiast dat we, na het succes van de Nederlandstalige productie Ex on the Beach: Double Dutch, ook van Ridiculousness een lokale editie naar onze fans kunnen brengen”, zegt Maurice Hols, General Manager Viacom International Media Networks Benelux, over de nieuwe productie.