Douwe Bob en Broederliefde headliners MTV Music Week Rotterdam

Douwe Bob en Broederliefde headliners MTV Music Week Rotterdam

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

MTV onthult vandaag de eerste headliners van de MTV Music Week; hét evenement dat Rotterdam van woensdag 2 t/m zaterdag 5 november verandert in de grootste muzikale hotspot van Europa.

De eerste namen in de line-up zijn: Douwe Bob, Nielson, Broederliefde, Indian Askin en Skepta. Douwe Bob brengt op donderdag 3 november zijn beroemde Fool Bar naar Rotterdam. "Na een Fool Bar geopend te hebben in Stockholm, op Pinkpop en straks in Amsterdam Oost, vind ik het ontzettend tof dat er een Fool Bar komt in Rotterdam tijdens de MTV Music Week", aldus Douwe Bob.

Op vrijdag 4 november trakteert Nielson zijn publiek in de Paradijskerk op een exclusieve MTV Acoustic Session. Broederliefde, de grootste act van 2016, geeft op vrijdag 4 november een exclusieve show in de Arminius kerk. Mercury Prize 2016-winnaar Skepta maakt zijn opwachting op MTV presents REC, onderdeel van MTV Music Week.

Kay Nambiar, Host MTV Music Week: "De MTV Music Week in Rotterdam wordt dé place to be voor muziekliefhebbers van alle muziekgenres en -stromingen. De line-up tot nu toe is al erg indrukwekkend en dit is slechts het begin van alles wat er de komende weken nog rond de MTV Music Week aangekondigd wordt!"

Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden. Meer informatie over de line-up volgt via: www.mtvmusicweek.nl. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy.