Justin Timberlake en Anna Kendrick zingen titelsong Trolls

Justin Timberlake en Anna Kendrick zingen titelsong Trolls

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Amerikaanse zanger Justin Timberlake heeft weer een muzikale samenwerking op zijn naam staan. Hij heeft een duet opgenomen met zangeres Anna Kendrick. Samen zingen zij een nummer voor de nieuwe Dreamworks film Trolls. Zij hebben het nummer True Colors opnieuw ingezongen. Het origineel van True Colors is van Cyndi Lauper, die daar in de jaren '80 een grote hit mee scoorde.

Naast True Colors komt ook een andere single van Justin voor in deze film. Zijn comeback single, Can't Stop The Feeling! is ook te horen in Trolls. In 2016 trad Justin op bij de finale van het Eurovisie Songfestival met zijn nummer Can't Stop The Feeling! Dit heeft er voor gezorgd dat hij een wereldhit gescoord heeft. Ook in Nederland heeft dit nummer lang in de hitlijsten gestaan. 

Dat een (animatie)film niet zonder muziek kan, is wel bekend. Dreamworks is op zoek gegaan naar een zanger met een goed nummer. Ze hoefden niet lang te zoeken naar een geschikte zanger. Het werd Justin, die meteen zijn stem aan één van de hoofdpersonen van Trolls kon geven.

Maar Justin en Anna doen meer dan alleen zingen. Zij zullen ook de stemmen in spreken van de hoofdrolspelers. Zo zal Justin de stem van Knoest inspreken en Anna is te horen als Poppy. Dit tweetal moet hun vrienden zien te redden van een boosaardige Bergens en hun Koning Gristle. In de officiële trailer krijgen Knoest en Poppy het soms zwaar te verduren. Het beloofd een film vol vrolijkheid, vriendschap en avontuur.

Naast Justin en Anna zijn er meer bekende stemmen te horen in Trolls. Zo zal zangeres Gwen Stefani ook te horen zijn. De zangeres zal de stem gaan inspreken van dj Suki. Daarnaast zal ook Russell Brand te horen zijn in deze nieuwe film. Hij zal de stem gaan inspreken van Creek.

Maar er is voldoende ruimte voor de nodige dosis humor. De makers van onder andere Shrek hebben wellicht weer een succes in handen. Aan de marketing is in ieder geval al gedacht. Speelgoedfabrikant Hasbro heeft al veel speelgoed van de Trolls op de markt gebracht. Zo zijn er verschillende figuren van de Trolls te koop. Andere speelgoedfabrikanten zullen ongetwijfeld gaan volgen.

Dit is allemaal te zien vanaf 12 oktober in de bioscopen. Dan zal Trolls op het witte doek verschijnen.