Jett Rebel en Ronnie Flex op MTV Music Week Rotterdam

Jett Rebel en Ronnie Flex op MTV Music Week Rotterdam

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

MTV heeft vandaag nieuwe namen bekend gemaakt die een act verzorgen op de MTV Music Week in Rotterdam. Lianne La Habes, Jett Rebel, Rondé, Ronnie Flex en Julian Jordan treden deze week op in Rotterdam.

Eerder werden de eerste namen al bekend gemaakt, waaronder Douwe Bob's Fool Bar, Broederliefde, Monica Geuze & Friends, Indian Askin, Skepta, Afrojack en Nielson.

Lianne La Havas is op zaterdag 5 november met een soloshow te zien bij MTV presents REC, onderdeel van MTV Music Week. In Rotown trakteert Jett Rebel zijn fans donderdag 3 november op een speciale avond waar hij host en tevens zijn label Baby Tiger Records zal presenteren. Rondé is bezig met een nieuw album en zal op zaterdag 5 november in Rotown een unieke show weggeven. Kersverse MTV EMA Best Dutch Act genomineerden Ronnie Flex en Julian Jordan zijn uiteraard ook onderdeel van de MTV Music Week. Zaterdag 5 november is Ronnie Flex in Rotown te zien in een exclusieve show met vrienden in een kleine setting. Julian Jordan zal vrijdag 4 november in de Arminiuskerk twee speciale aparte shows weggeven; één voor fans onder en één voor fans boven de 18.

Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden.