Dennis Storm stopt met presenteren

Dennis Storm stopt met presenteren

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

BNN-gezicht Dennis Storm stopt met presenteren. “Ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren”, schrijft Storm op Instagram. Dennis vormde jarenlang een succesvol duo met Valerio Zeno in Proefkonijnen. Het laatste programma dat hij maakte was 3 op Reis.

Dennis wil nu tijd maken voor zijn andere interesses. “De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak”, vervolgt hij.

Hij sluit niet uit ooit terug te keren op televisie, maar voor nu houdt hij het voor gezien. “Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken, maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses.”

Het populaire BNN-programma Proefkonijnen, dat Dennis jarelang samen met Valerio presenteerde, werd dit jaar overgenomen door BNN-gezichten Geraldine Kemper en Jan Versteegh. Dennis en Valerio werden met Proefkonijnen wereldnieuws, toen ze een stuk vlees van elkaar opaten.

Bekijk Proefkonijnen op TVblik.nl/proefkonijnen