RTL XL kondigt derde realityserie aan

RTL XL kondigt derde realityserie aan

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL XL komt na de realityseries Dave Het Huis Uit met Dave Roelvink en Michella Kox: De Rijdende Vechter met een nieuwe realityreeks, genaamd El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert. In de nieuwe realityserie volgt RTL XL El-Tjabo tijdens het verwezenlijken van zijn droom.

Na jarenlang te hebben rondgereisd is El-Tjabo toe aan iets nieuws. “Een doel. Een uitdaging. Waar hij in het verleden nogal eens het randje van het toelaatbare opzocht, weet hij het nu zeker: het is tijd om serieus te worden”, zegt de online videodienst over haar nieuwe realityserie.

RTL XL vervolgt: “Op advies van zijn life coach, die hem op psychologische wijze het juiste pad probeert te tonen en waar hij wekelijks zijn hart bij uit kan storten, zoekt hij een doel in zijn leven. Samen met zijn beste vriendin Samantha, die opvalt door haar rondingen, stort hij zich in het grote avontuur.”

RTL XL introduceerde in september Dave Het Huis Uit, dat inmiddels al goed is voor meer dan 1.500.000 views. Jaarlijks bezoeken miljoenen Nederlanders RTL XL om video's te bekijken en om RTL-programma’s terug te kijken. RTL XL is jaarlijks goed voor meer dan 350 miljoen bekeken video’s.

De nieuwe realityserie is vanaf woensdag 26 oktober, wekelijks, 18:00 uur te zien op RTL XL.