Late night show Irene Moors van start op SBS6

Late night show Irene Moors van start op SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond begint het nieuwe SBS6-programma Naar bed met Irene, de late night show van Irene Moors. Vanaf vanavond haalt de SBS6-presentatrice iedere zaterdagavond, na de programma’s Hart van Nederland en Shownieuws, alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen.

In de eerste aflevering van Naar bed met Irene vraagt Irene acteur, danser en presentator Jan Kooijman het hemd van het lijf. De andere gasten die met Irene naar bed zullen gaan zijn Katja Schuurman, Tjitske Reidinga, Gert Verhulst, André Hazes jr., Guido Weijers en Frans Bauer.

Naar bed met Irene lijkt in eerste instantie veel op het RTL4-programma Chantal Blijft Slapen, waarin presentatrice Chantal Janzen blijft slapen bij bekende Nederlanders. Bij Naar bed met Irene is het andersom. Irene gaat niet naar de gasten toe, maar de bekende Nederlanders komen naar haar.

Moors bespreekt aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN’er zijn of haar carrière in de showbizz, het verleden, de actualiteit en de toekomst. In elke uitzending gaat een goed gesprek altijd samen met verrassingen en interactiviteit. Naar bed met Irene wordt live uitgezonden.

Naar bed met Irene is vanaf vanavond, wekelijks, om 23:05 uur live te zien op SBS6.

Bekijk Naar bed met Irene vanaf vanavond op TVblik.nl