Gouden Film voor De Club van Sinterklaas

Gouden Film voor De Club van Sinterklaas

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot, de vijfde bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, heeft afgelopen weekend de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen de Sinterklaasfilm over de avonturen van de goedheiligman en zijn Pieten in de bioscoop.

In De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar. Slechterik Dokter Vleugelaer heeft een plan bedacht om zo veel mogelijk geld te verdienen met een zogenaamde ‘Blafspray’. Iedereen die daarmee in aanraking komt, kan alleen nog maar blaffen.

De slechte dokter wil met de spray alle kinderen van het land de ‘Blafhoest’ bezorgen, zodat hij daarna voor veel geld het tegenmedicijn aan alle bezorgde ouders kan verkopen. Dokter Vleugelaer probeert zoveel mogelijk kinderen uit Nederland de ‘Blafhoest’ te bezorgen via Sinterklaas.

De Sinterklaasfilm is geregisseerd door Ruud Schuurman naar het scenario van Sander de Regt. De film is geproduceerd door Tom de Mol Productions in samenwerking met Van Beers Films en The Content Farm. De Sinterklaasfilm is de elfde film die dit jaar de Gouden Film status behaalt.

Bekijk De Club van Sinterklaas op TVblik.nl/de-club-van-sinterklaas