Meidengroep Raak! nieuwe gezichten RTL Telekids

Meidengroep Raak! nieuwe gezichten RTL Telekids

Geschreven door Daniël Schalk

Daan, Roos en Sharon van de meidengroep Raak! zijn de nieuwe gezichten van RTL Telekids. Janouk Kelderman, die sinds drie jaar de rol van Keet! vertolkt, neemt afscheid van de kinderzender om een volgende stap in haar carrière te nemen. Janouk was de opvolger van Yvonne Coldeweijer.

Janouk vind het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Als 22-jarige startte ik letterlijk rechtstreeks uit de schoolbanken bij Telekids”, zegt presentatrice. Kelderman vervolgt: “Voor mij is de tijd nu rijp om te ontdekken wat er nog meer is binnen de entertainment wereld en daar heb ik zin in.”

Daan, Roos en Sharon zullen te zien en horen zijn bij Telekids Mini's, het blok met programma’s voor de jongste kijkers bij RTL Telekids. Samen presenteerden ze al eerder bij RTL Telekids de serie Deze Kerst is het Raak! en hun eerste presentatie in 2017 wordt de Nieuwjaarsplons op 7 januari.

Olaf Swinarski, manager van RTL Telekids, is blij met de komst van de meiden van Raak! “Met de aanvulling van Raak! bij Telekids zijn we heel blij. Sharon, Daan en Roos zijn een aanwinst voor Telekids Mini's: het zijn drie super performers op het gebied van kinderentertainment”, zegt hij.

Foto: RTL / Nick van Ormondt