PowNews terug op tv als PowNews Flits

PowNews terug op tv als PowNews Flits

Geschreven door Daniël Schalk

Het populaire PowNed-nieuwsprogramma PowNews is sinds deze week weer te zien op televisie. Sinds deze week is iedere werkdag de PowNews Flits te zien. “Ofwel al ons nieuws samengevat in slechts 5 minuten”, laat de omroep weten, die in januari 2015 stopte met PowNews.

PowNews was het populairste programma van PowNed, maar de omroep stopte in 2015 met de dagelijkse uitzendingen. De reden was dat de omroep zich wilde gaan concentreren op het maken van andere programma’s. Maar PowNed wist het succes van PowNews niet te evenaren.

PowNed focust zich nu op reportages voor op hun website en de beste reportages waren afgelopen najaar te zien in De week van PowNed. De omroep breidt De week van PowNed nu uit met een nieuw dagelijks programma, dat slechts 5 minuten duurt en rond 23:00 uur wordt uitgezonden op NPO 3.

Omroep PowNed is in december 2008 opgericht door het weblog GeenStijl. PowNews was van september 2010 tot januari 2015 op televisie te zien en werd gepresenteerd door Dominique Weesie, tevens ook de voorzichter van de omroep. Weesie richtte in april 2003 het weblog GeenStijl op.

Bekijk hieronder de eerste PowNews Flits van afgelopen maandag terug:

Bekijk alle programma’s van PowNed op TVblik.nl

Foto: PowNed / YouTube