Dionne Stax presenteert nieuw MAX-programma

Dionne Stax presenteert nieuw MAX-programma

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Dionne Stax gaat voor Omroep MAX het nieuwe NPO 1-programma Van onschatbare waarde presenteren. In Van onschatbare waarde krijgen verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

De vier ervaren experts bezitten ieder een eigen kamer. De verkoper mag aankloppen bij één of alle vier de experts, maar terug naar een eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan. Heeft de verkoper eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug.

Dionne Stax presenteert het nieuwe Omroep MAX-programma naast haar werkzaamheden bij de NOS. “Van onschatbare waarde is natuurlijk iets heel anders dan het NOS Journaal. Best spannend dus, maar ik heb heel veel zin om dit programma te gaan presenteren”, zegt de presentatrice.

De nieuwslezeres maakte eerder al een uitstapje naar Omroep MAX. Voor de ouderenomroep presenteerde Stax het slaapprogramma Heel Nederland Slaapt. “Het is helemaal geen truttige bende! Het is bovendien een leuk programma”, zei ze in oktober 2016 over haar eerste programma bij MAX.

Van onschatbare waarde is vanaf donderdag 2 maart, wekelijks, te zien op NPO 1.

Zet je wekker voor Van onschatbare waarde op TVblik.nl

Foto: NOS / Stefan Heijdendael