Martin Garrix scoort een top tien hit

Martin Garrix scoort een top tien hit

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is dj Martin Garrix weer gelukt om een hit te scoren. Dit keer riep de Nederlandse dj de hulp in van zangeres Dua Lippa. Samen komen zij met de single Scared To Be Lonely nieuw binnen op de vijfde plek in de single top 100. Het is meteen de hoogste nieuwe binnenkomer van deze week.

Naast de hit met de dj scoort Dua Lippa ook een hit met Sean Paul. De single No Lie stijgt deze week vijf plekken en komt uit op plek veertien. Daarnaast staat Sean Paul samen met Clean Bandit en Anne-Marie op de derde plek met de hit Rockabye. Rapper Ronnie Flex blijft deze week op de tweede plek staan. Net als een week eerder staat de rapper samen met Frenna op de tweede plek met de single Energie. 

Verder zijn er een aantal nieuwkomers te vinden in de single top 100. Op plek 97 komt Rag 'N' Bone Man binnen met zijn nieuwe single Skin. Skin is de opvolger van de grote hit Human. Drie plekken hoger staan Ali B en Nielson. Samen brachten zij de single Glimp Van De Duivel uit. Deze muzikale samenwerking staat deze week op plek 94.

Naast dj Martin Garrix, komt er nog een dj de single top 100 binnen. Op plek 37 staat dj Major Lazor met PartyNextDoor en Nicky Minaj met de single Run Up. De samenwerking tussen Shakira en Maluma blijft maar goed gaan. De twee stijgen deze week vier plekken en komen met de single Chantaje uit op plek twintig.

Op tien blijven Zayn en Taylor Swift staan. Hier staan zij voor de derde week met de single I Don't Wanne Live Forever. Ed Sheeran stijgt met zijn single Castle On The Hill twee plekken en komt uit op plek vier. Maar zijn andere single, Shape Of You, blijft ook deze week het populairste nummer. Wederom staat de zanger met deze single op de eerste plek in de single top 100.

Bekijk hier de hele single top 100 van deze week.

Dit alles blijkt uit de gegevens van de single top 100 die wekelijks wordt gepubliceerd door Dutch Charts.