Linda de Mol komt met eigen Talkshow 'Linda's Zomerweek'

Linda de Mol komt met eigen Talkshow 'Linda's Zomerweek'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Linda de Mol komt in juni op de late avond met een nieuw programma: ‘Linda’s Zomerweek’. Een week lang, van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni, ontvangt de populaire RTL 4-presentatrice dagelijks twee interessante en spraakmakende Nederlanders voor een trip down memory lane. In een persoonlijke, ongedwongen setting luidt Linda samen met haar gasten de zomer in. Gasten met uiteenlopende achtergronden, van jong tot oud en stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden. Maar bovenal allemaal met hun eigen verhaal. Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, presentator Paul de Leeuw, stand-up comedian en presentator Jandino Asporaat zijn onder meer gasten waar Linda uitgebreid mee in gesprek gaat. In elke aflevering gaat zij op zoek naar onverwachte overeenkomsten tussen haar twee gasten of juist de enorme verschillen in achtergrond, karakter of carrière.

Linda de Mol: “Ik verheug mij er enorm op om dit te gaan doen. Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow leek het mij ontzettend leuk om een soort zomer-evenementje te maken. Een week lang elke avond een fijn zomeravond gesprek met twee boeiende gasten.”

De onderwerpen die Linda met haar gasten bespreekt, gaan over allerlei zaken en worden ondersteund met beeldmateriaal en foto’s. Zij snijdt onderwerpen aan die om wat voor reden dan ook het leven van de gasten hebben gevormd of een belangrijk moment uit hun leven markeert. Samen met de geinterviewden haalt zij herinneringen op aan vroegere zomervakanties en luisteren ze naar favoriete zomerhits. Maar ook gaan ze terug naar de mooiste, meest spraakmakende en belangrijkste momenten van het leven van haar gast tot nu toe. Ook de moeilijke momenten uit het leven of gebeurtenissen waar ze door zijn geraakt, gaat Linda niet uit de weg.

‘Linda’s Zomerweek‘ wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni van 21.30 uur tot 23.00 uur en vrijdag 28 juni, van 22.30 uur tot 24.00 uur bij RTL 4.

Uitzending: maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni van 21.30 uur tot 23.00 uur en vrijdag 28 juni, van 22.30 uur tot 24.00 uur bij RTL 4.