Linda’s Zomerweek trapt af met Heleen van Royen

Linda’s Zomerweek trapt af met Heleen van Royen

Geschreven door Daniël Schalk

Linda’s Zomerweek trapt op maandag 22 augustus af met schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman, dat heeft RTL dinsdag laten weten. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton, terwijl Heleen vertelt over haar relatie met Bart.

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen op dinsdag 23 augustus plaats op de bank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij wist dat hij met Annemarie wilde trouwen.

Woensdag 24 augustus schuiven actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over zijn politieke ambities. Donderdag 25 augustus komen presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk langs.

Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sylvie en waarom is ze zo terughoudend naar de media? Richard vertelt over zijn jeugd en de weg naar een succesvolle carrière in het theater.

In de laatste Linda’s Zomerweek op vrijdag 26 augustus nemen actrice en schrijfster Halina Reijn en RTL4-presentator Humberto Tan plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over zijn Surinaamse opvoeding.

De Haagse popzanger Wouter Hamel is in het vierde seizoen van Linda’s Zomerweek opnieuw de muzikale steun en toeverlaat van presentatrice Linda de Mol. Wouter zingt voor het tweede jaar op rij een week lang de favoriete muziek van de gasten die langskomen in de talkshow Linda’s Zomerweek.

Linda’s Zomerweek is van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus tussen 21:30 uur en 23:30 uur te zien op RTL4 en vrijdag 26 augustus tussen 22:00 uur en 23:55 uur.

Bekijk Linda’s Zomerweek op TVblik.nl/lindas-zomerweek