Angelina Jolie bemachtigt rol in nieuwe film!

Angelina Jolie bemachtigt rol in nieuwe film!

Geschreven door Pieter Jongsma

The Hollywood Reporter, een Amerikaanse multi-platform tijdschrift, heeft gerapporteerd dat actrice Angelina Jolie gaat spelen in de opkomende film adaptie van Simon Sebag Montefiore’s ‘‘Catherine the Great and Potemkin: The Imperial Love Affair’’. De film zou gaan over de liefde van de lang regerende Russische leider en prins Grigory Potemkin.

Ook zegt de rapportage dat Jolie gaat spelen in Clare Mulley's ''The Spy who Loved''. De film zou gaan over Christine Granville (haar echte naam is Krystyna Skarbek), de dochter van een Poolse aristocraat die een van Engeland's hoogst-verfraaide spionnen werd. Jolie gaat ook nog een film adaptie regisseren van Alessandro Baricco's roman ''Without Blood''. Momenteel piekert de actrice ook nog over het feit of ze haar rol in Disney's ''Maleficent 2'' zal herspelen.

Jolie zou ook nog gaan spelen in ''The Bride of Frankenstein'', maar volgens de rapportage kan het nog jaren duren voordat de film uitkomt, omdat de studio nog op zoek is naar een scenarioschrijver. Sony heeft ook nog voorgelegd aan Jolie om de film ''Shoot like a Girl'' te gaan regisseren. De film zou het waargebeurde verhaal vertellen van Mary Jennings Hegar, een Amerikaanse luchtmacht officier en helikopter piloot die drie rondes in Afghanistan diende voordat ze militaire strijd beleid uitdaagde. De rapportage zei ook dat Jolie heeft afgewezen om te spelen in ''Wanted 2'' en ''Salt 2''.

Foto: Screenshot ABC News