Hart in Aktie na vijf jaar terug bij SBS6

Hart in Aktie na vijf jaar terug bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt dit seizoen gepresenteerd door Airen Mylene.

Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller goed kunnen gebruiken.

“Wij merken dat Hart in Aktie in het land nog steeds enorm leeft. Als we iemand benaderen, dan voelt de persoon die ons geschreven heeft zich echt gehoord en degene die de helpende hand krijgt toegereikt is totaal verrast. Zij hebben een heftige periode achter de rug of gaan daar nu nog steeds doorheen. Dat wij ze een steuntje in de rug kunnen geven, doet ze merkbaar goed.

Hart in Aktie is een programma dat mij nu al niet meer loslaat. Dankzij de bijzondere mensen die ik mag ontmoeten, wordt mijn blik op de wereld verbreed. Als je hun verhalen hoort, dan wil je meteen voor ze door het vuur gaan”, aldus Airen Mylene. De redactie van Hart in Aktie krijgt uiteenlopende problemen voorgelegd.

Hart in Aktie ging in 2000 van start en won in 2003 de publieksprijs De Gouden Televizier-Ring. Het wordt geproduceerd door Endemol Shine.

Hart in Aktie 20.30 uur bij SBS6.

Bekijk Hart in Aktie op TVblik.nl/hart-in-aktie

Foto: SBS