SBS6 met speciale editie van Hart in Aktie
Bron: Moon Jansen

SBS6 met speciale editie van Hart in Aktie

Geschreven door Pieter Jongsma

Wendy van Dijk komt met een speciale editie van Hart in Aktie.  In deze lastige tijd slaan veel Nederlanders hun handen ineen en komen in actie voor een ander. Om hier een steentje aan bij te dragen komt SBS6 met een speciale editie van het welbekende Hart in Aktie. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten.

In het programma rijdt Wendy van Dijk met het Hart in Aktie-busje door heel Nederland om hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben. Van het ondersteunen bij verschillende initiatieven die Nederlanders zelf op poten hebben gezet tot het direct inspringen bij hulpvragen. Wendy en haar team proberen op alle mogelijke manieren te helpen en daarbij de mensen een hart onder de riem te steken.

Wendy van Dijk: “We kunnen onmogelijk stilzitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is. Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land, die onze steun kunnen gebruiken.”

Hart in Aktie, vanaf woensdag 8 april om 21.30 uur bij SBS6.