Douwe Bob is de nieuwe coach van The Voice Kids

Douwe Bob is de nieuwe coach van The Voice Kids

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Niemand minder dan Douwe Bob voegt zich bij de juryleden van The Voice Kids. Dit nieuws is vrijdagavond live bekend gemaakt in de finale van The Voice Kids. Douwe gaat samen met Marco Borsato, Ali B en Ilse de Lange op zoek naar nieuwe talenten voor The Voice Kids. Het is voor het eerst dat The Voice Kids met vier coaches gaan werken. In alle edities werkte The Voice Kids altijd met drie coaches.

Douwe Bob vertegenwoordigde Nederland in 2016 op het Eurovisie Songfestival. Hierin wist de zanger zich te plaatsten voor de finale. Uiteindelijk pakte hij toen met zijn nummer Slow Down plek elf, net buiten de top tien. 

The Voice Kids kampte dit seizoen met tegenvallende kijkcijfers. De talentenjacht wist niet meer iedere vrijdag op haar naam te zetten. Een week geleden zakten de kijkcijfers tot onder het miljoen. Wie weet gaat de nieuwe coach er voor zorgen dat The Voice Kids 2018 weer meer kijkers trekt.

Door het toevoegen van een vierde coach hebben de kandidaten meer te kiezen. Zij kunnen dan een keuze maken uit vier coaches. Hiermee lijkt The Voice Kids meer op haar grote zus, The Voice of Holland. In deze talentenjacht zijn al vanaf het eerste seizoen al vier coaches te zien.

Bekijk The Voice Kids terug via TVblik. 

Foto: AVROTROS