Koffietijd week lang in het teken van de vagina

Koffietijd week lang in het teken van de vagina

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Koffietijd staat de komende week opnieuw vijf dagen lang in het teken van de vagina. Vorig jaar introduceerde het RTL4-programma de ‘vaginaweek’ en sprak een week lang openlijk over de vagina en doorbrak daarmee een waar taboe, maar volgens het programma is er nog veel te vertellen.

“Reden genoeg om Down Deeper te gaan in 'Koffietijd' met de 'Down Under Week'”, aldus RTL4. Vanaf vandaag wordt tot en met vrijdag de hele week vol lof gesproken over de vagina. Verschillende experts en BN’ers schuiven aan om het vrouwelijk geslachtsorgaan in de spotlight te zetten.

Vandaag zijn YouTuber Nienke Plas, singer-soulwriter Sabrina Starke en radionieuwslezeres Hannelore Zwitserlood te gast om te praten over het onderwerp in het algemeen, maar ook over hun opvoeding en beeldvorming. Dinsdag staat de uitzending van Koffietijd in het teken van vaginisme.

Verder is woensdag seksuoloog Goedele Liekens te gast om alle seksvragen te beantwoorden, wordt donderdag het taboe rond de menstruatie besproken en zijn vrijdag de mannen aan de beurt. Onder andere Eddy Zoey praat in de laatste uitzending van de vaginaweek openhartig over het onderwerp.

Koffietijd is iedere werkdag om 10:00 uur te zien op RTL4.

Bekijk Koffietijd op TVblik.nl/koffietijd

Foto: RTL