Bekende gasten, koffie en veel gezelligheid in ‘Koffietijd’

Bekende gasten, koffie en veel gezelligheid in ‘Koffietijd’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Al jaren is ‘Koffietijd’ voor veel RTL 4-kijkers een vast onderdeel van de ochtend. Het magazine op televisie boordevol lifestyle, mode, entertainment, koken, wonen en nog veel meer. Vanaf maandag 26 augustus zijn Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau weer terug. Dit seizoen trappen de dames af met diverse nieuwe items en onderwerpen.

Zo maakt de hoofdgast elke dag een filmpje over zijn of haar ochtendrituelen. Elke maand is een bekende Nederlander voor één dag gasthoofdredacteur. Op die dag bepaalt de hoofdgast wie de andere gasten zijn, bemoeit hij of zij zich met alle onderwerpen en de voorbereiding van die uitzending.

Verder maakt ‘Koffietijd’ in dit seizoen elke vrijdag gebruik van verschillende panels die een week lang uiteenlopende situaties testen. Wat gebeurt er als je een week geen televisie kijkt? En hoe is het om een week geen geld uit te geven? Zo is er een vrouwenpanel, een mannenpanel, een puberpanel, een proefpanel en een fashionpanel. Diverse ‘Koffietijd’-verslaggevers doen dit seizoen verslag van actuele gebeurtenissen in het land en gaan op bezoek bij jarige bekende Nederlanders. Verder zijn er verschillende themaweken zoals een woonweek, afvalweek en modeweek.

Uiteraard is Caspar dit seizoen weer van de partij met verrassende en inspirerende recepten. Zo bespreekt hij zijn culinaire hoogtepunten aan de hand van zelfgemaakte filmpjes en ontvangt hij ook gasten in zijn keuken zoals een collega kok, een kookboekenschrijver of bijvoorbeeld een foodblogger. Daarnaast kookt Caspar met een bekende Nederlander in zijn eigen keuken maar soms ook in de keuken van zijn gast thuis.
‘Koffietijd’, dat mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij), is er ook weer op zaterdag. Elke week verkent Loretta Schrijver samen met een bekende Nederlander een leuke stad in het land. Ze laat de ‘Koffietijd’-kijker zien welke leuke of mooie plekjes en musea je echt niet mag missen.

Uitzending
Elke werkdag en op zaterdag vanaf 26 augustus, tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.

Koffiezetapparaat kopen? Vergelijk eerst op Knibble!